between the sky and the earth

More than 35 years installing wood flooring

between the sky and the earth

Interior renovation of two apartments next to Barcelona.

Ambitious internal reform of two continuous apartments of 80 and 105 m2 of floor space, located in the 20th. Floor of a building in one of the most exclusive areas in Barcelona, they also
have a terrace with fantastic see views.

The idea is achieving a spacious house minimizing hallways and recovering the fabulous views.
For this purpose we laid a fantastic OAK NATUR ABBEY in different widths and lengths, finished in a beautiful natural color made with water-based varnishes.

We’ve completed this work, coating walls with the same oak as the walls, wardrobes… with the same oak as the floor.

In the hall we’ve made a box with formed by the floor, walls and ceiling (the walls white lacquered) and finally the indoor terrace, also made with an oak floor.

 

PROJECT DETAILS

27-May-2015

PROYECTO DE ARQUITECTURA E INTERIOR

ATELIER EFREM LÓPEZ & ADRIAN JURADO ARQUITECTOS

FURNITURE AND TRIMS TAILOR :

ESPAI RÖ SHOWROOM, BARCELONA

PHOTOGRAPH:

JOSE HEVIA

COLECCIÓN

Parquets Nadal Parquet Barcelona

GAMA: Classic

OTHER WORKS

Parquets Nadal
Parquets Nadal
Parquets Nadal
Parquets Nadal
Parquets Nadal
Parquets Nadal
Parquets Nadal
Parquets Nadal
Parquets Nadal